torsdag, januari 06, 2011

Det räcker nu

Nu räcker det, skrev UNTs ledarsida häromdagen. Jag tycker också det. Idag ännu mer. Stefan Hannas senaste inlägg på sin blogg handlar om försvaret och låt mig citera:
"Jag tycker ocksa att vi skall krava att varje land far utveckla ett mer avancerat hemvarn. Da har aven varje land en egen folklig forsvarsformaga om t ex den allt mer makthungriga Europakommissionen i framtiden valjer att skicka EU soldater till Sverige, bara for att vi t ex vill infora en halsoskatt som de inte haller med om."
Han får kritik för att han skriver ogenomtänkta och konstiga saker på sin blogg. Så gör han en halvhjärtad pudel. Och efter det skäller han lite på journalister för att de skriver om hans uttalanden. Och så fortsätter han att blogga ut idéer som måste vara bland det konstigaste man sett en politiker skrivit på länge. EU-militär som ska angripa Sverige för en hälsoskatt. Ursäkta. Det räcker nu. Faktiskt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Att tala ar silver men tiga ar guld (utropstacken)

Anonym sa...

Håller med dig, Maria. Det räcker nu. f.ö. tycker jag denna spalt i dagens UNT var klokt formulerad:
http://www.unt.se/ledare/hur-privata-far-politiker-vara-1186238.aspx
Kristina J

Anonym sa...

Förtydligande: jag håller med dig Maria om att man inte bara kan släppa de här märkliga skriverierna eftersom de kommer från en folkvald politiker. Det finns en gräns för hur många grodor som kan hoppa upp från samma politiker , oavsett om det är på en blogg, i uttalanden, i artiklar. //Kristina J